Home Oproepen Gezocht: deelnemers voor onderzoek naar sterke kanten bij jongeren
31 januari 2020

Gezocht: deelnemers voor onderzoek naar sterke kanten bij jongeren

Beste ouder,

Vermoedelijk werd u in het zorglandschap meermaals geconfronteerd met testen en onderzoek. Men testte waarschijnlijk wat er niet goed liep met uw kind.

In het kader van mijn masterproef ben ik op zoek naar instrumenten om de sterke kanten van jongeren met een ondersteuningsnood in kaart te brengen. Vanuit de positieve psychologie vertaalde ik enkele instrumenten. Zoals alle instrumenten moet deze worden getest. Vandaar mijn oproep: ik ben op zoek naar ouders van 10 tot 17jarigen met een ondersteuningsnood (meer info hieronder). Deelnemen kan via deze link. De gegevens worden vertrouwelijk en anoniem bewaard en verwerkt.

WAT?
Een vragenlijst voor de ouder over de sterke kanten en persoonlijkheid een jongere met een ondersteuningsnood. Deze vragenlijsten zijn online.

WIE?
Ouders van jongeren van 10 t.e.m. 17 jaar met een ondersteuningsnood. Dit laatste mag breed worden geïnterpreteerd (vb. ADHD, een leerstoornis, autismespectrumstoornis (ASS), …).

WAAROM?
Om de zor​g voor kinderen en jongeren met een ondersteuningsnood vanuit een positieve visie verder uit te bouwen. In het kader van mijn masterproef Orthopedagogiek. Je kan mij helpen afstuderen!

INTERESSE?
Klik dan op bovenstaande link. Bij vragen mag je zeker mailen margo.dewitte@ugent.be.

Hartelijk dank voor uw deelname!

Met vriendelijke groeten,

Margo Dewitte (2e master Pedagogische Wetenschappen Orthopedagogiek)

Sluiten
Word nu lid!