Home Oproepen Doe mee aan onderzoek naar de loopbaan ontwikkeling van studenten met ASS
26 oktober 2023

Doe mee aan onderzoek naar de loopbaan ontwikkeling van studenten met ASS

Mijn naam is Lars Veerhoff. Ik werk aan een promotie onderzoeksproject dat zich richt op de overgang van school naar werk voor studenten met autisme. We weten allemaal dat arbeidsparticipatie voor mensen met autisme niet optimaal is, en daar willen wij door middel van onderzoek verandering in brengen. Wij beginnen bij de eerste stappen op de arbeidsmarkt, om zo goed in kaart te brengen wat de randvoorwaarden en onderliggende processen zijn. Om recht te doen aan de diversiteit van autisme hebben we in ons onderzoek zo veel mogelijk studenten met autisme nodig.

🌟 Waarom Jouw Hulp Cruciaal Is
Het is een uitdaging om een brede en diverse groep studenten met ASS te bereiken. We geloven dat mentoren, begeleiders en andere ondersteunende personen de sleutel zijn tot het bereiken van onze doelgroep. Daarom is jouw hulp onmisbaar.

📣 Hoe Je Kunt Helpen?
1. Nodig studenten met ASS in de afstudeer- of laatste fase van hun studie (hbo/wo) uit om deel te nemen aan ons onderzoek.
2. Breng dit onderzoek onder de aandacht binnen jouw netwerk, bij collega’s en studenten.
3. Connect en deel onze LinkedIn post.

📄 Materialen Beschikbaar
We hebben diverse materialen beschikbaar om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken:

1. Digitale Flyers (textueel/visueel)
2. E-mailformats voor Studentenuitnodigingen

🤝 Samenwerking
Als er iets is waarmee ik jou of jouw organisatie kan ondersteunen, hoor ik het graag. Samen kunnen we werken aan een meer inclusieve werkomgeving en waardevolle inzichten genereren die het leven van studenten met ASS kunnen verbeteren.

🙏 Dankjewel
Jouw bijdrage kan een wereld van verschil maken. Alvast enorm bedankt voor je tijd en overweging om ons onderzoek te steunen en te verspreiden binnen jouw waardevolle netwerk.

Voor meer informatie, neem gerust contact met me op.

Vriendelijke groeten,
Lars Veerhoff
lars.veerhoff@ru.nl

Sluiten
Word nu lid!