Home Agenda Autisme Belevings Circuit Hoorn – NVA Noord-Holland
Autisme Belevings Circuit Hoorn – NVA Noord-Holland
8 juni 202413:00 - 16:00
Noord-HollandWilhelminalaan 2, 1623 MA Hoorn

Hoe kunnen we mensen met autisme beter begrijpen als we het zelf niet eerst voelen? Wat doet het met je als duidelijkheid ontbreekt en je wordt bestookt met prikkels. Lukt het je dan nog steeds om de meest eenvoudige opdrachten uit te voeren?

Door middel van opdrachten krijg je een beeld van hoe mensen met autisme de wereld ervaren. Iedere opdracht wordt gevolgd door een uitleg over autisme, waarbij de meest recente inzichten over het voorspellende brein zijn meegenomen. Tijdens het circuit ben je voortdurend bezig met opdrachten die elk een thema behandelen. Wil je meer leren over autisme, en welke invloed jij hebt? Dan ben je meer dan welkom. Je gaat in ieder geval naar huis met tips die makkelijk toe te passen zijn in de praktijk. Heb je het circuit al een keer doorlopen, dan kan het minder interessant voor je zijn om deel te nemen. De opdrachten zijn hetzelfde gebleven.

Wij bieden het circuit aan bij een minimale deelname van 8 personen. Dit doen we voor een optimale beleving.

Entreeprijs:
Reguliere prijs € 30,- per persoon. NVA-leden betalen € 15,- met kortingscode ABC-NVA2024. Ben je lid van de NVA, wil je deelnemen maar heb je de financiële middelen niet? Mail ons dan op nva.noordholland@autisme.nl.

Aanmelden via:
Aanmelden via deze link.

Meer info:
www.autisme.nl/abchoorn/

Sluiten
Word nu lid!