Home Agenda Gratis symposium over autisme en technologie
Gratis symposium over autisme en technologie
4 april 202410:00 - 17:00
Gelderland, OverijsselHAN Campus Nijmegen, Kapittelweg 33, Nijmegen

Design Your Life is een innovatief project van de Universiteit Twente en Hogeschool Arnhem Nijmegen. Doel van dit project is om jongvolwassenen met autisme en hun begeleiders in staat te stellen hun eigen technologische oplossingen te ontwerpen. Zo krijgen jongeren meer grip op hun eigen leven. Op 4 april worden de resultaten gepresenteerd tijdens het symposium Design Your Life. 

Dagvoorzitter Milou Dijkman opent het symposium om 10.00 uur. Daarna is het de beurt aan Sue Fletcher-Watson. Zij geeft een lezing met als naam ‘The neurodiversity paradigm and what it means for tech-based research and support’. Vervolgens kun je twee workshops kiezen tijdens het middagprogramma om daarna het symposium af te sluiten met een borrel.

Tijdens dit symposium zullen we:

  • De belangrijkste bevindingen en resultaten van het “Design Your Life” project delen.
  • Praktische workshops en demonstraties geven over het gebruik van technologische tools door jongvolwassenen met autisme.
  • Een platform bieden voor discussie en het delen van best practices met betrekking tot inclusieve technologie en zelfstandigheid.

Dit evenement biedt een waardevolle gelegenheid om te leren, te netwerken en samen te werken met professionals en experts op het gebied van autisme en technologie.

Meer info over het symposium 

Het symposium is gratis toegankelijk!

AANMELDEN

Sluiten
Word nu lid!