Home Nieuws Auti-Doe-Dag Duinrell op zaterdag 2 maart
1 februari 2024 - Geniet prikkelarm van tientallen attracties!Auti-Doe-Dag Duinrell op zaterdag 2 maart

De Auti-Doe-Dag Duinrell vindt dit jaar plaats op zaterdag 2 maart, van 11.00 tot 21.00 uur. Tijdens deze dag beleef je samen met je familie heel veel plezier in alle attracties! Ga achter elkaar in de Dragonfly, maak een kaarsrechte duikvlucht naar beneden in achtbaan Falcon en maak je allereerste zweefvlucht in vliegattractie Wild Wings.

Duinrell is deze dag aangepast voor mensen met autisme en hun familieleden. Een hele dag plezier maken in het autisme-vriendelijk gemaakte attractiepark, met geïnstrueerd personeel. Op deze dag zal een beperkt aantal bezoekers worden toegelaten om drukte te voorkomen. Speciaal voor ons zijn drie attracties een uurtje eerder open: je kunt op 2 maart al om 11.00 uur in de Kikkerachtbaan, de botsauto’s, het Kikkerrad (alle lengtes) en de Dragonfly (vanaf 1 meter). De overige attracties openen om 12.00 uur.

Stilteruimte

Duinrell ligt midden in het bos- en duingebied van Wassenaar en je vindt er tientallen attracties voor groot en klein. Snelle achtbanen voor waaghalzen, achtbanen en attracties voor de hele familie zoals de Kikkerachtbaan, de Locomotion, de monorail en het Kikkerrad én er zijn doe-attracties waarbij je zelf bepaalt hoe leuk, snel of spannend ze zijn.

Auti-Doe-Dag Duinrell zweefmolen

Of je nou van keihard over de kop houdt, of het liever wat kalmer aan doet, met tientallen attracties voor groot en klein beleef je een Duinrell-dag om nooit te vergeten. Voel de wind in je haren in snelle achtbanen, bewonder samen de vrolijkste shows en bepaal in de vele doe-attracties zélf hoe leuk, snel of spannend ze zijn! Wil je meer weten over wat er allemaal te doen is? Kijk dan eens op www.duinrell.nl/attracties-winter

Wil je even rustig bijkomen? Er is op 2 maart een stilteruimte ingericht in de Lighthouse Lounge in Duinrell Plaza. Je kunt je natuurlijk ook even terugtrekken in de duinen.

De Auti-Doe-Dagen worden mede mogelijk gemaakt door: het AutismeFonds, Dr. C.J. Vaillantfonds, Cornelia-Stichting, de Vriendenloterij en Stichting Zonnige Jeugd.

Kaarten kopen met korting

De Auti-Doe-Dag Duinrell vindt plaats op zaterdag 2 maart van 11.00 tot 21.00 uur. Duinrell is gevestigd aan de Duinrell 1 in Wassenaar. Een kaartje voor Duinrell kost nu maar 17,95 euro per persoon (normale prijs 24,95 euro). Parkeren kost 15 euro per auto.
Als bezoeker van de Auti-Doe-Dag kun je voor 5 euro per persoon drie uur naar het Tikibad. Hiervoor kun je op de dag zelf een extra kaartje kopen bij de kassa van het Tikibad.

Kaarten voor de Auti-Doe-Dag op 2 maart zijn te koop via onderstaande button. Bij kortingscode kun je invullen: NVADRLL2024

KOOP HIER JE KAARTJE

Sluiten
Word nu lid!