Home Nieuws Afscheidsfeestje vrijwilliger Annemiek Koster
4 november 2023 - Terugblikken op 15 jaar vrijwilligerswerkAfscheidsfeestje vrijwilliger Annemiek Koster

Met een gezellige lunch op ons kantoor in De Bilt nam Annemiek Koster dinsdag 24 oktober afscheid als voorzitter van de Expertgroep Autisme en Vrouwen (EVA.) Met een groep medewerkers van de NVA hebben we teruggeblikt en vooral Annemiek ontzettend bedankt voor wat zij allemaal heeft gedaan voor de NVA.

Als kwartiermaker heeft zij EVA een stevig fundament gegeven. Caroline Verkerk, de directeur van de NVA, overhandigde een mooi kado. Beleidsmedewerker Maria Hibma hield een toespraak waarin ze de afgelopen 15 jaar nog eens langsliep en overhandigde een bos bloemen. Diverse pieken en dalen passeerden de revue.

Annemiek liet weten zeer tevreden en positief op dit afscheidsfeestje terug te kijken. Annemiek is 15 jaar lang in verschillende rollen intensief aan het werk geweest als vrijwilliger bij de NVA. Gelukkig blijft zij wel (op een wat lager pitje) achter de schermen nog bij de autismewereld betrokken.

Sluiten
Word nu lid!