Home Nieuws Autismeweek | Livestream lezing Prof.dr. Sander Begeer
16 maart 2023 - Diversiteit binnen het spectrum van autismeAutismeweek | Livestream lezing Prof.dr. Sander Begeer

In het kader van het thema van de Autismeweek 2023, “Hoe uniek ben jij? Diversiteit binnen het spectrum van autisme”, hebben we Prof.dr. Sander Begeer, hoofdonderzoeker en oprichter van het Nederlands Autisme Register, gevraagd een lezing te geven over dit onderwerp. Hij doet dit samen met onze NVA-ambassadeur Jasper Wagteveld.

De laatste jaren wordt steeds duidelijker hoe mensen met autisme onderling verschillen, maar ook hoe divers er over autisme wordt gedacht. Aan de hand van een dialoog tussen een niet-autistische onderzoeker en een autistische ervaringsdeskundig adviseur wordt besproken wat de huidige stand van zaken is. Beeldvorming en identiteit, maar ook fundamenteel onderzoek, diagnostiek en ondersteuning komen aan bod. De belangrijkste boodschap: samen weten we meer.

Deze lezing kun jij ook gratis bijwonen via een livestream op maandag 27 maart van 19.00 – 20.00 uur.

Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen. De link naar deze liverstream ontvang je vervolgens in de loop van volgende week in je mailbox. Leuk als je er ook bij aanwezig bent!

 Livestream lezing Dr.prof. Sander Begeer maandag 27 maart van 19.00 – 20.00 uur

Zorg dat je op de avond zelf op tijd inlogt, want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Alle informatie over de Autismeweek 2023

Sluiten
Word nu lid!