030-2299800
Activiteitenkalender

Regionale bijeenkomsten rondom autisme

U kunt het Landelijk Bureau van de NVA benaderen voor vragen, informatie en bijwonen van lezingen, congressen en cursussen. Telefonisch te bereiken op: 030 - 229 98 00 (maandag t/m vrijdag 9.00 - 15.00 uur).

De facebookpagina van het AIC Zeeland bestaat nog wel, maar onder de naam ‘Autisme in Zeeland’. Op deze pagina zal informatie geplaatst blijven worden over allerlei zaken die met autisme te maken hebben.


Lotgenotencontact

Hoewel het regiobestuur van NVA Zeeland gestopt is, bestaat er in Zeeland nog wel een lotgenotengroep voor volwassenen met autisme. Kijk voor informatie onder Lotgenotencontact Zeeland


Vrijwilligers gezocht

Wilt u de NVA helpen de activiteiten in Zeeland weer uit te breiden? Mail dan naar regio@autisme.nl (met vermelding van uw telefoonnummer), dan nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Om de website goed te laten functioneren en te verbeteren gebruiken wij cookies. Als u de website verder gebruikt dan gaat u hiermee akkoord. Zie onze privacyverklaring, die ook geldt als u lid wordt of zich aanmeldt voor nieuwsbrieven.