030-2299800
Activiteitenkalender Fryslan

Hormonen die in het rond vliegen, relaties die ontstaan en een lijf wat verandert. Voor veel pubers en hun ouders is dit al lastig genoeg. Voor pubers met ASS is het vaak nóg lastiger. Hoe ga je hier als ouder, zorgprofessional of docent mee om?
 
De voorstelling Next Level van Theatergroep BINT zorgt voor een afwisselende, herkenbare avond, waar het publiek kan meedenken, meepraten en meelachen.

  • Voor ouders, professionals in de zorg en onderwijs
  • Voor iedereen die betrokken is bij, of geïnteresseerd is in autisme
  • Georganiseerd door Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) en Autisme Kafé Tytsjerksteradiel (AKT-diel)

Datum: Dinsdag 25 september 2018 
Entree: € 7,50 voorverkoop of € 10,00 aan de zaal
Plaats: De Pleats Burgum, Schoolstraat 82, Burgum
Aanvang: 19.30 uur


Aanmelden: https://depleats.nl/Tickets/9970/Theatergroep+Bint+speelt+Next+Level/2018-09-25

De tool Zoek&Vind is een onderdeel van autisme.nl, en ontwikkeld door de Nederlandse Vereniging voor Autisme in samenwerking met Balans. Zoek&vind is een handige tool voor consument én aanbieder. Het is hét platform waar aanbieders, scholen en dienstverleners gespecialiseerd in autisme, gevonden kunnen worden. 

Bent u consument? Dan krijgt u een helder overzicht van aanbieders én van evenementen op het gebied van autisme bij u in de buurt.

Klik op onderstaande banner om direct te kunnen zoeken naar evenementen.

 

Banner Zoekenvindautisme aug17

Om de website goed te laten functioneren en te verbeteren gebruiken wij cookies. Als u de website verder gebruikt dan gaat u hiermee akkoord. Zie onze privacyverklaring, die ook geldt als u lid wordt of zich aanmeldt voor nieuwsbrieven.