Home Over autisme Onderwijs Expertgroep Autisme en Onderwijs Natasja Hoogerheide

Natasja Hoogerheide

Expertgroep Autisme en onderwijs

Mijn naam is Natasja Hoogerheide. Ik ben eigenaar van VlinderVeerkracht, intern begeleider op een basisschool in Rotterdam, Lansbreker, blogger bij Uitgeverij Pica en bekend van de hulpwaaiers Autisme in de klas en 1001 Verborgen Regels, die onder mijn redactie zijn gemaakt.

Met VlinderVeerkracht houd ik me bezig met begeleiding en advies binnen het Sociaal Domein en maatwerkbegeleiding op het gebied van onderwijs en zorg. Ik heb, vanwege de reis die ik heb gemaakt om oplossingen te vinden voor mijn voormalig thuiszittende zoon met autisme, veel ervaring opgedaan met het zoeken naar soms niet zo voor de hand liggende antwoorden op een probleem.

Als gevolg van deze reis ben ik al op veel plekken geweest om te vertellen over thuiszitters, zorg en onderwijs en leerrecht. Mijn focus ligt altijd op verbinding en zoeken naar wat er wél kan. Binnen de Expertgroep Autisme & Onderwijs hoop ik mij in te kunnen zetten voor het realiseren van leerrecht en ontwikkelrecht en voor meer autismevriendelijk onderwijs. Ik verheug me op de samenwerking!

 

Sluiten
Word nu lid!