030-2299800
Lid worden

Bent u al lid van de NVA?

Om te kunnen blijven werken aan meer begrip voor mensen met autisme en aan een
autismevriendelijkere wereld, hebben we u hard nodig als lid. Hoe meer mensen lid zijn van de NVA, hoe beter wij de stem van autisme kunnen laten horen en opkomen voor uw belangen. Daarnaast geniet u als lid van vele ledenvoordelen.
Wij hopen daarom dat we ook op uw lidmaatschap mogen rekenen!

Wilt u lid worden?
De NVA maakt onderscheid in lidmaatschap voor particulieren en lidmaatschap voor organisaties. Vul het formulier in dat op u van toepassing is. 

Particulier lidmaatschap

Een particulier lidmaatschap kost € 60,00 per jaar (2017). Veel zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) deze kosten. Bekijk hier het overzicht van 2016.

Aanmelden

Lidmaatschap voor organisaties

Wanneer u lid wordt namens een organisatie, of via de organisatie waar u werkt, dan is het mogelijk om een apart factuuradres op te geven. Een lidmaatschap voor organisaties kost € 80,00 (2017).

Aanmelden 

Abonnement Wetenschappelijk Tijdschrift Autisme, WTA 
Met ingang van 1 januari 2015 is het WTA een zelfstandige stichting geworden, en is dit tijdschrift geen uitgave van de NVA meer. Wilt u een abonnement op WTA of wilt u uw abonnement opzeggen? Kijk dan op www.wta.nu

Om de website goed te laten functioneren en te verbeteren gebruiken wij cookies. Als u de website verder gebruikt dan gaat u hiermee akkoord. Zie onze privacyverklaring, die ook geldt als u lid wordt of zich aanmeldt voor nieuwsbrieven.