030-2299800
Informatie en inspiratie

Voor ouders en professionals


Nieuwsbrief Autismejongekind.nl  20180219 RGB Autismejongekind Logokleurenenpayoff

Deze zomer is het platform Autismejongekind.nl gestart. Hierop is inspiratie en informatie te vinden voor ouders én professionals, zoals jeugd- en huisartsen, logopedisten, fysiotherapeuten, leidsters van dagverblijven, leerkrachten etc. Er staat informatie op over mogelijke signalen van autisme bij jonge kinderen, en wat u kunt doen wanneer u deze signalen herkent. Ook vindt u er ervaringsverhalen van ouders voor ouders en van professionals voor professionals. De site is nog volop in ontwikkeling, na de zomer volgt bijvoorbeeld meer over interventies die mogelijk zijn bij jonge kinderen. 

Autismejongekind.nl is een initiatief van Stichting Papageno, de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) en het Landelijk Expertise Netwerk Autisme Jonge Kind, en is mede mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij.

Meer weten? Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Autismejongekind.nl, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief: 

 

Om de website goed te laten functioneren en te verbeteren gebruiken wij cookies. Als u de website verder gebruikt dan gaat u hiermee akkoord. Zie onze privacyverklaring, die ook geldt als u lid wordt of zich aanmeldt voor nieuwsbrieven.