030-2299800
Informatie en inspiratie

Voor ouders en professionals

 

20180219 RGB Autismejongekind LogokleurenenpayoffAutisme Jonge Kind is een Landelijk Expertisenetwerk waarin ouders en professionals samen werken aan betere vroegsignalering en tijdige hulp. Autisme Jonge Kind heeft als missie om kinderen met een verhoogd risico op ASS voor de leeftijd van 36 maanden te signaleren en zorg op maat te bieden aan kind en ouders zodat de ontwikkeling zo positief mogelijk wordt beïnvloed.

Platform Autismejongekind.nl  

In juli 2018 wordt het platform Autismejongekind.nl gelanceerd. Hierop is inspiratie en informatie te vinden voor ouders én professionals, zoals jeugd- en huisartsen, logopedisten, fysiotherapeuten, leidsters van dagverblijven, leerkrachten etc. Er komt informatie op over mogelijke signalen van autisme bij jonge kinderen, en wat u kunt doen wanneer u deze signalen herkent. Ook vindt u er ervaringsverhalen van ouders voor ouders en van professionals voor professionals. 

Autismejongekind.nl is een initiatief van Stichting Papageno, de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA), Oudervereniging Balans en het Landelijk Expertise Netwerk Autisme Jonge Kind, en is mede mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij.

Meer weten?

Via het submenu links krijgt u alvast een voorproefje van de informatie die op Autismejongekind.nl te vinden zal zijn. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Autismejongekind.nl, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief: 

 

Om de website goed te laten functioneren en te verbeteren gebruiken wij cookies. Als u de website verder gebruikt dan gaat u hiermee akkoord. Zie onze privacyverklaring, die ook geldt als u lid wordt of zich aanmeldt voor nieuwsbrieven.