Home Collectieve zorgverzekeringen 2018

Collectieve zorgverzekeringen 2018

Het is weer tijd om uw zorgverzekering onder de loep te nemen. Wat gaat u dit jaar doen, overstappen of blijft u bij uw huidige zorgverzekeraar? Een zorgverzekering is altijd een persoonlijke keuze. Kijk hier voor algemene informatie over zorgverzekeringen.

In 2015 is de NVA gestart met het aanbieden van een collectieve zorgverzekering via Delta Lloyd. Komend jaar (2018) wordt deze samenwerking voortgezet. Delta Lloyd heeft een ruime keuze aan aanvullende verzekeringen, waar wij voor u een collectieve korting hebben bedongen. Naast deze verzekering kunt u voor 2018 ook kiezen voor de OHRA zorgverzekering. Met deze zorgverzekeringen steunt u de NVA.

Verenigingspolis Delta Lloyd
De zorgverzekering van Delta Lloyd is een volledige restitutieverzekering, waarbij volledige vrije keuze in hulpverlener aanwezig is, maar ook vergoedingen plaatsvinden op basis van notabedragen in plaats van marktconforme tarieven.

U krijgt 8% korting op de premie voor de basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekeringen en de tandartsverzekeringen. U krijgt daarnaast 2% korting als u de jaarpremie in één keer betaalt.

Premies en vergoedingen

Vergoeding LidmaatschapIn de aanvullende verzekeringen Compleet, Comfort en Top zijn vergoedingen opgenomen voor het lidmaatschap van de NVA. In de Compleet krijgt u € 25,- vergoed*, in de Comfort en Top krijgt u uw lidmaatschap volledig vergoed.

*Dit geldt alleen voor de collectieve verzekering via NVA

ADHD-medicatie De aanvullende verzekeringen Compleet, Comfort en Top geven een (gedeeltelijke) vergoeding voor de wettelijke eigen bijdrage voor langwerkende ADHD-medicatie. Voor meer informatie over vergoeding voor ADHD-medicatie kunt u terecht op de website van Balans.

Bekijk voor meer informatie over alle premies, aanvullende verzekeringen, tandartsverzekeringen, vergoedingen en polisvoorwaarden van Delta Lloyd de volgende brochures:

Brochure Delta Lloyd Zorgverzekering 2018

Delta Lloyd Collectieve verzekering

Pakketvergelijker Delta Lloyd Zorgverzekering 2018

Premietabel Delta Lloyd 2018

Op de website van Delta Lloyd kunt u de premie voor uw zorgverzekering berekenen en de zorgverzekering afsluiten. Gebruik hierbij de collectiviteitscode 33416.

Vragen?Heeft u vragen over deze zorgverzekering? Neem dan contact op met Delta Lloyd op telefoonnummer 026-3535353.

Verenigingspolis OHRA
Naast de verzekering bij Delta Lloyd kunt u ook kiezen voor de OHRA Zorgverzekering. U krijgt 8% korting op de premie van de basisverzekering. De OHRA Zorgverzekering is eveneens een volledige restitutie verzekering waarbij volledige vrije keuze in zorgverlener aanwezig is.

Bekijk hier de brochures van OHRA Zorgverzekering:

Brochure OHRA Zorgverzekering 2018

OHRA Collectieve verzekering

Pakketvergelijker OHRA Zorgverzekering 2018

Premietabel OHRA 2018

Op de website van OHRA kunt u de premie berekenen en de verzekering afsluiten.

Een zorgverzekering is altijd een persoonlijke keuze. Lees de polisvoorwaarden goed door voordat u een verzekering afsluit. Als u kiest voor één van de collectieve zorgverzekeringen sluit u een contract af met de zorgverzekeraar. De NVA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de keuze en de uitvoering van de collectieve zorgverzekeringen.

Nog geen lid van de NVA?Als u nu lid wordt van de NVA kunt u ook gebruik maken van de collectieve zorgverzekeringen.

Lees meer over Lid worden

 

Sluiten
Word nu lid!