Home Bedankt voor je aanmelding

Bedankt voor je aanmelding

Leuk dat je erbij bent

Je ontvangt uiterlijk 23 mei een link waarmee je kan deelnemen aan het webinar. Hieronder alvast belangrijke informatie:

De link is gekoppeld aan je emailadres en slechts eenmaal te gebruiken

Let op: wanneer er in Zoom ingelogd wordt via een VPN-verbinding bestaat de kans dat de camera en microfoon standaard afgesloten zijn. Inloggen buiten die verbinding is dan noodzakelijk om de webinar te kunnen volgen (bijv. via privé-laptop of mobiel). Test dit SVP tijdig.

De spreker en host:
Naast de sprekers is er een host aanwezig die zal zorgen voor het toelaten van deelnemers. Vragen stellen kan alleen via de chatfunctie.

Audio en video:
Tijdens de webinar zal de host het geluid van alle deelnemers muten. Camera’s mogen wel aan blijven staan, maar dit is niet verplicht. We raden je aan gebruik te maken van de speakerview (rechtsboven in beeld te selecteren).

Regels met betrekking tot privacy:
Uit privacy overwegingen is het niet toegestaan om beeld- en geluidsopnamen te maken van de webinar. Naast het feit dat de gedeelde informatie alleen voor de deelnemers bedoeld is, is het ook niet toegestaan om mededeelnemers in beeld te brengen zonder toestemming. De webinar zal niet worden opgenomen.

Wij kijken uit naar een mooie avond. Mocht je vragen hebben, mail dan even naar nva.noordholland@autisme.nl

Sluiten
Word nu lid!