Home Autismeshop

Autismeshop

 

Bestel voortaan al uw boeken bij autismeshop.com en steun tegelijkertijd de NVA

De Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) en Breinboek bundelen hun krachten en gaan nauw samenwerken. En dat is goed nieuws: gezamenlijk lanceren zij de nieuwe, overzichtelijke webshop: autismeshop.com. In deze webshop vindt u alle (vak)literatuur op het gebied van autisme, in de breedste zin van het woord. Ook een nieuwe roman, een boek voor de kinderen, zelfs spelletjes vindt én bestelt u gemakkelijk op autismeshop.com..

Hiermee steunt u ook nog eens automatisch de NVA. En dat werkt als volgt.Van iedere aankoop via autismeshop.com gaat 10% van het aankoopbedrag naar de NVA. Dit betekent dat u met het bestellen van uw roman, (vak)literatuur, overige producten tegelijkertijd een goed doel steunt. Zonder dat u hiervoor meer betaalt.

Win-winsituaties

Met dit samenwerkingsprogramma neemt Breinboek dankzij de autismeshop.com de NVA werk uit handen. En realiseert tegelijkertijd een extra inkomstenbron voor de NVA. Zo doet autismeshop.com waar ze goed in zijn, boeken verkopen. En doet de NVA waar zij goed in is, namelijk zich inzetten voor de belangen van mensen met autisme en hun naasten in alle levensfasen en op alle levensterreinen.

autismeshop.com is een onderdeel van breinboek.com– boeken over hoofdzaken

Sluiten
Word nu lid!