030-2299800
Delegatie uit Turkije brengt bezoek aan landelijk bureau NVA

Vandaag heeft een delegatie uit Turkije met vertegenwoordigers van het Ministerie van Familie en Sociaal Beleid (Ministry of Family and Social Policies, MOFSP) en diverse welzijnsorganisaties de NVA bezocht. Het bezoek maakte deel uit van een driedaags-programma van de Turkse delegatie langs diverse organisaties in Nederland. Tijdens het bezoek zijn de activiteiten en het beleid van de NVA met betrekking tot autisme toegelicht en vice versa, met onder andere een presentatie van NVA-ambassadeur Birsen Basar.

Tot de delegatie behoorden naast vertegenwoordigers van het ministerie ook vertegenwoordigers van het ‘Instanbul Center for Care, Rehabilitation and Family Consultind Pendik/Instanbul’, Bahcelievier Center of Family Consulting and Rehabilitation Instanbul’, ‘het Pendik Rehabilitation Center / Instabul’ en Unicef Turkije.

Turkse delegatie mrt16

 

Om de website goed te laten functioneren en te verbeteren gebruiken wij cookies. Als u de website verder gebruikt dan gaat u hiermee akkoord. Zie onze privacyverklaring, die ook geldt als u lid wordt of zich aanmeldt voor nieuwsbrieven.