030-2299800
AutThere-app binnenkort in de app-stores

Website AutThere live

Autthere LogoVanaf vandaag is de AutThere-website live: www.aut-there.nl

AutThere is een sociale app voor jongeren met autisme. Deze app is bedoeld om het sociale isolement waar veel jongeren met autisme mee te maken hebben, te doorbreken.

Lees op de website www.aut-there.nl alles over wat je met deze app kunt doen, en hoe je deze op een veilige manier kunt gebruiken. Over hoe je via de app andere jongeren met dezelfde interesses als jijzelf kunt vinden, over het forum en over de evenementen.

Bart-Jan is één van de jongeren die betrokken is bij de ontwikkeling van de app: "Ik werd gevraagd om mee te werken aan de ontwikkeling van de AutThere app en het leek mijzelf een leuk idee, want het is ook goed voor later. Misschien ga ik wel de app-wereld in. Het is fijn dat zoiets met hulp van de VriendenLoterij kan worden ontwikkeld. Ik weet hoe het is om autisme te hebben en om dan contact te leggen tussen mensen. Als je autisme hebt kun je heel erg bang zijn dat je het fout doet. Je hebt de neiging om alles nogal letterlijk te nemen waardoor je mensen kunt afstoten. Daarom vind ik het idee van deze app zo goed, want hierdoor kan ik in contact komen met mensen die dezelfde hobby’s hebben."

De AutThere-app is vanaf 28 maart verkrijgbaar in de app-stores.

En neem ook eens een kijkje op de actieve Facebook-groep van AutThere-jongeren!

De AutThere app is mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij

VriendenLoterij Logo 2014

 

Om de website goed te laten functioneren en te verbeteren gebruiken wij cookies. Als u de website verder gebruikt dan gaat u hiermee akkoord. Zie onze privacyverklaring, die ook geldt als u lid wordt of zich aanmeldt voor nieuwsbrieven.