030-2299800
Autikunstloterij

Koop een lot, win unieke Autikunst en steun het AutismeFonds!

Autikunst1Als u in maart of april 2014 een SMS met de tekst ‘Autikunst’ stuurt naar 4333, dan doet u voor € 3,- per sms eenmalig mee aan de Autikunstloterij ten bate van het AutismeFonds en maakt u kans op een prachtig kunstwerk.

 

Uw mobiele nummer waarmee u de SMS verstuurd heeft fungeert als lotnummer. Voor ieder SMSje dat u stuurt doet u mee in de trekking.

 

Er worden maximaal 30.000 loten in de trekking toegelaten, waarvan er op 1 mei 2014 op het kantoor van het AutismeFonds, Weltevreden 4a in De Bilt om 16.00 uur tien lotnummers als winnaar getrokken worden. De eerste winnaar kiest als eerste uit de kunstwerken, de tweede heeft de tweede keus etc. De opbrengst komt ten goede aan het AutismeFonds van de NVA. Mocht u gewonnen hebben, dan berichten wij u hierover telefonisch en wordt u uitgenodigd voor een feestelijke bijeenkomst.

Om te kunnen deelnemen moet u 18 jaar of ouder zijn.

De kunstwerken die u kunt winnen zijn door de kunstenaars en door derden aan ons geschonken. Een voorbeeld van een kunstwerk ziet u rechtsboven.

 

Meer informatie over de Autikunstloterij kunt u krijgen bij de heer Henri Mandemaker van het AutismeFonds via tel. 030 – 22 99 810 of via email henri.mandemaker@autisme.nl.

U steunt ons werk voor en door mensen met autisme door een lot te kopen.

 

Afb Geef Sms 

Om de website goed te laten functioneren en te verbeteren gebruiken wij cookies. Als u de website verder gebruikt dan gaat u hiermee akkoord. Zie onze privacyverklaring, die ook geldt als u lid wordt of zich aanmeldt voor nieuwsbrieven.