030-2299800
Achtbaantester gezocht!

Heb jij stalen zenuwen en een ijzeren maag? En heb jij ADHD, autisme of een angststoornis? Dan dan is de website uitmetkorting.nl op zoek naar jou! Zij zijn namelijk op zoek naar iemand met psychische beperking die deze zomer achtbanen in verschillende pretparken wil testen.

De achtbaantester moet de rollercoasters van attractieparken Drievliet, Duinrell, Efteling, Hellendoorn, Slagharen, Toverland en Walibi Holland beoordelen op verschillende criteria. Het gaat dan echter niet om dingen als snelheid en spanning, maar om hoe de achtbanen en pretparken ervaren worden door mensen met een psychische beperking. Met de uitslag van het onderzoek wil uitmetkorting.nl, dat kortingen op uitjes aanbiedt, haar bezoekers meer inhoudelijke informatie bieden over de kwaliteit en toegankelijkheid van pretparken en achtbanen.

Functie-eisen
Over welke kwaliteiten moet je beschikken om achtbaantester te worden? Uiteraard stalen zenuwen en een sterke maag! Daarnaast moet je een adrenalinejunkie zijn, van hoogtes, snelheid en steile afdalingen houden, maar nauwkeurigheid en punctualiteit zijn ook een must.

Solliciteren
Solliciteren kan door op een zo origineel mogelijke manier te laten weten waarom jij de meest geschikte kandidaat bent voor deze bloedstollend leuke functie. Mail naar redactie@uitmetkorting.nl ovv. 'Achtbaantester met een psychische beperking'. Het gaat om een vrijwillige functie, maar de uitgekozen kandidaat krijgt voor elk deelnemend attractiepark twee gratis toegangskaartjes. De complete vacature staat hier.

Om de website goed te laten functioneren en te verbeteren gebruiken wij cookies. Als u de website verder gebruikt dan gaat u hiermee akkoord. Zie onze privacyverklaring, die ook geldt als u lid wordt of zich aanmeldt voor nieuwsbrieven.