030-2299800
NVA en Balans intensiveren samenwerking

NVA en Balans intensiveren samenwerking

De bestuurlijke fusie tussen de Nederlandse Vereniging voor Autisme en Balans, de vereniging voor ouders en kinderen met ontwikkelingsstoornissen, in de Bilt is vanaf 1 juli een feit. Vanaf heden bestaat het nieuwe bestuur van de beide verenigingen uit dezelfde personen onder leiding van de voorzitter Harrie Bosch en worden de verenigingen aangestuurd door een gemeenschappelijke directeur, Swanet Woldhuis. 

De focus van beide verenigingen ligt de komende jaren op het intensiveren van de samenwerking vanuit een gezamenlijk landelijk centrum waar naast de informatievoorziening ook diverse activiteiten en seminars worden georganiseerd op het gebied van autisme, ADHD, DCD, dyslexie, dyscalculie etc. " Dit doen wij door vanuit het perspectief van kinderen, jongeren, ouders en volwassenen met een niet zichtbare beperking samen te werken met wetenschappers, professionals, leerkrachten en ondernemers. In de regio's worden er waar mogelijk gezamenlijke informatiecentra, themabijeenkomsten en activiteiten ontwikkeld. Door deze samenwerking kunnen wij ons huidige aanbod uitbreiden en de belangenbehartiging voor onze in totaal 32.000 leden versterken".

Voor meer informatie:

Daniella Krijger, hoofd communicatie

telefoon: 06 - 41496627 

Om de website goed te laten functioneren en te verbeteren gebruiken wij cookies. Als u de website verder gebruikt dan gaat u hiermee akkoord. Zie onze privacyverklaring, die ook geldt als u lid wordt of zich aanmeldt voor nieuwsbrieven.