Home Kom je ook naar de Auti-Doe-Dag in Duinrell?

Kom je ook naar de Auti-Doe-Dag in Duinrell?

Auti-Doedag op Duinrell verplaatst naar 10 oktober 2020!

Auti-Doedag Duinrell 2020Tijdens de Auti-Doe-Dag op zaterdag 10 oktober beleef je samen met je familie heel veel plezier in alle winterattracties! Ga achter elkaar in de Kikkerachtbaan, maak een kaarsrechte duikvlucht naar beneden in achtbaan Falcon en maak je allereerste zweefvlucht in vliegattractie Wild Wings.

Duinrell ligt midden in het bos- en duingebied van Wassenaar en je vindt er meer dan 40 verschillende attracties voor groot en klein. Snelle achtbanen voor waaghalzen, achtbanen en attracties voor de hele familie zoals de kikkerachtbaan, de Aqua Swing en het Kikkerrad én er zijn doe-attracties waarbij je zelf bepaalt hoe leuk, snel of spannend ze zijn.

Duinrell is deze dag aangepast voor mensen met autisme en hun familieleden. Een hele dag plezier maken in het autisme-vriendelijk gemaakte attractiepark, met geïnstrueerd personeel. Op deze dag zal een beperkt aantal bezoekers worden toegelaten om drukte te voorkomen.

Wil je meer weten wat er allemaal te doen is? Je leest het in deze bijlage!

 

Andere datum

Naar aanleiding van de vernieuwde richtlijnen die gisteren zijn afgegeven door het RIVM wordt de Auti-Doedag op Duinrell verplaatst van 21 maart naar 10 oktober 2020.

Tijdens deze dag is Duinrell autisme vriendelijk en zijn alle attracties geopend met geïnstrueerd personeel.

 E-tickets
Bij aankomst op Duinrell kunt u bij de NVA-balie (op plein voor entree Duinrell) de e-tickets kosteloos omwisselen voor nieuwe entreekaarten.

Deze entreekaarten zijn geldig op 10 oktober 2020. Daarnaast bieden wij u ter compensatie ook de mogelijkheid om op 10 oktober het Tikibad te bezoeken.

Tussen 10 en 12.00 uur is het Tikibad rustig en voor wie wil kan het dan bezoeken!

Nogmaals bedankt voor uw begrip en veel plezier tijdens de Auti-Doedag op 10 oktober!