Home Kom je ook naar de Auti-Doe-Dag in Duinrell?

Kom je ook naar de Auti-Doe-Dag in Duinrell?

Attractiepark op 21 maart exclusief open voor mensen met autisme

Auti-Doedag Duinrell 2020Tijdens de Auti-Doe-Dag op zaterdag 21 maart beleef je samen met je familie heel veel plezier in alle winterattracties! Ga achter elkaar in de Kikkerachtbaan, maak een kaarsrechte duikvlucht naar beneden in achtbaan Falcon en maak je allereerste zweefvlucht in vliegattractie Wild Wings.

Duinrell ligt midden in het bos- en duingebied van Wassenaar en je vindt er meer dan 40 verschillende attracties voor groot en klein. Snelle achtbanen voor waaghalzen, achtbanen en attracties voor de hele familie zoals de kikkerachtbaan, de Aqua Swing en het Kikkerrad én er zijn doe-attracties waarbij je zelf bepaalt hoe leuk, snel of spannend ze zijn.

Duinrell is deze dag exclusief geopend voor mensen met autisme en hun familieleden. Een hele dag plezier maken in het autisme-vriendelijk gemaakte attractiepark, met geïnstrueerd personeel. Op deze dag zal een beperkt aantal bezoekers worden toegelaten om drukte te voorkomen.

Wil je meer weten wat er allemaal te doen is? Je leest het in deze bijlage! Kaarten kosten 12,50 euro en kun je hieronder bestellen. Tot ziens op 21 maart!