Home Agenda Autismecafé Hoorn – Kerstborrel @ Avondcafé – NVA Hoorn
Autismecafé Hoorn – Kerstborrel @ Avondcafé – NVA Hoorn
16 december 202220:30 - 23:55
Noord-HollandRestaurantcafé Ridderikhof, Roode Steen 9, 1621 CV Hoorn

Autismecafé Hoorn is een ontmoetingsplek voor mensen met (een vermoeden van) ASS, hun familie, vrienden en andere geïnteresseerden. Het is een plek om ervaring uit te wisselen, interesse te delen en zoveel meer.

Autisme-café Hoorn biedt een samenkomen op steeds dezelfde locaties, waardoor mensen met autisme de drempel doorgaans lager ervaren om het café te bezoeken. Er wordt op gelet dat de omgeving ‘prikkelarm’ is zonder dat het de sfeer van een gezellig samenkomen verliest.

De doelen van het café zijn herkenning, erkenning, ontmoeting en verbinding. Net zoals bij elk ander café kun je in- en uitlopen wanneer je wilt en bestel je je eigen consumpties. Verder geen verplichtingen, geen voorspelbaarheid, alleen maar gezelligheid en dat kan ook zonder “smalltalk”. Het is wat eenieder ervan maakt.

Om deel te nemen kun je gewoon op onderstaande momenten/locaties binnenkomen. Je kunt bij de balie naar ons vragen, waarop ze laten weten waar we zitten. Deelname is kosteloos, consumpties voor eigen rekening en aanmelding is niet nodig. Mocht je het spannend vinden om alleen te komen, dan kun je ervoor kiezen iemand mee te nemen . Ook is het mogelijk om ons van tevoren te benaderen zodat we je kunnen verwelkomen.

Autismecafé Hoorn vindt plaats op:
– Elke 1e vrijdag van de maand 15.00 tot 17.00 uur bij Proeflokaal Charlies
– Elke 3e vrijdag van de maand vanaf 20.30 uur bij Restaurantcafé Ridderikhoff

Adres middagcafé:
Proeflokaal Charlies
Dubbele buurt 4
1621 JV Hoorn

Adres avondcafé:
Restaurantcafé Ridderikhoff
Roode Steen 9
1621 CV Hoorn

Entreeprijs:
Gratis

Aanmelden via:
nva.hoorn@autisme.nl

Meer info:
www.instagram.com/nvahoorn

Sluiten
Word nu lid!