Home Agenda Auticafé thema-avond: Autisme 18+ op weg naar zelfstandigheid
Auticafé thema-avond: Autisme 18+ op weg naar zelfstandigheid
17 september 201919:45 - 22:00
Noord-HollandJuliana van Stolbergschool (Juliana van Stolbergstraat 3) Castricum

18 Jaar, loslaten maar? Was het maar zo eenvoudig. Wanneer dagelijkse handelingen niet goed overzien worden en/of regelmatig fout lopen is het loslaten van je kind moeilijk en absoluut niet vanzelfsprekend.

De toekomst is ongewis, want wat komt mijn kind tegen? Treft hij of zij wel een goede partner, een interessante studie, een baan die vol te houden is, begripvolle collega’s, hoe zal het huishouden lopen, wie vangt hem op wanneer ik dat niet meer kan en is er nog ontwikkeling mogelijk?

Op deze avond staan we stil bij de praktische aspecten en krijgt u informatie over de ontwikkeling en automatisering van nieuwe vaardigheden en over wat je linker en rechterbreinfuncties daar mee te maken hebben. Deze informatie is interessant voor alle mensen met A.S.S., ADHD, Dyslexie, Dyscalculie, HSP, hoogbegaafdheid en voor alle andere conceptueel denkers.

Gastspreker Anja Dekker uitgenodigd, Levenscoach / Jobcoach bij Autisme en ADHD bij IQ Coaches komt meepraten over dit onderwerp. Zij biedt levensbrede begeleiding en jobcoaching aan mensen met ASS en ADHD en heeft veel kennis op het gebied van neurodiversiteit.

Deze avond is voor iedereen die met autisme te maken heeft. Minimumleeftijd om deze bijeenkomst bij te wonen is 16 jaar. De toegang is gratis. Meer informatie over de avond is te lezen op onze website en in het programma.

De thema-avond wordt gehouden in de obs Juliana van Stolbergschool in Castricum. Aanmelden kan via aanmelden@auticafekennemerland.nl.

Sluiten
Word nu lid!