Home Agenda As we Meet activiteit: barbecue
As we Meet activiteit: barbecue
20 juli 201918:00 - 22:00
UtrechtWoerden (locatie volgt per mail na aanmelding)

AS we Meet is een initiatief van volwassenen met autisme zelf, ondersteund door het Autisme Info Centrum Woerden. Op zaterdag 20 juli heeft As we Meet als activiteit een barbecue.

In de maand juli hebben we als activiteit een barbecue in Woerden. De activiteit staat gepland voor zaterdag 20 juli 2019. De barbecue vindt plaats bij een AWM-deelnemer. Het adres zal na aanmelding tijdig aan je worden doorgegeven.

De barbecue start om 18:00 uur. Middels deze link kan je de verschillende barbecuemenu’s inzien: https://www.barbecue.nl/menus/ . Je hebt de keuze uit alle menu’s die er staan. Het voorjaars- en lentemenu zijn niet beschikbaar om te kiezen wanneer wij de barbecue hebben. De prijs van het menu dat je kiest is inclusief: het eten, sauzen, salades, stokbrood, porseleinen bord en barbecue materiaal. Dit hebben wij zo gedaan, zodat een ieder kan genieten van de barbecue zonder teveel organisatie.

Het enige wat je zelf mee dient te nemen is je eigen drinken. De barbecue menu’s worden namelijk betaald vanuit het AIC Woerden. Er is plek voor maximaal 11 deelnemers.

Je kan je aanmelden en afmelden tot en met woensdag 17 juli. Via de mail aswemeetwoerden@gmail.com dien je dan ook door te geven voor welk menu je gaat.

Alvast tot dan!