Home Agenda Algemene ledenvergadering NVA Gelderland
Algemene ledenvergadering NVA Gelderland
29 oktober 202019:00 - 21:00
Gelderlandvia Zoom

Best NVA-lid van de regio Gelderland,

Het is een hele tijd geleden dat we elkaar hebben gesproken en wij missen het contact met elkaar. Op de agenda voor dit jaar staat nog onze Algemene Ledenvergadering. We hadden jullie graag persoonlijk willen ontmoeten maar helaas gaat dat nog niet i.v.m. de COVID-19 maatregelen. Daarom gaan we deze vergadering online organiseren.

Dat doen we op donderdag 29 oktober om 19.00 uur via Zoom. Tijdens de vergadering komen de begroting 2021 en het beleidsplan 2021 aan de orde.

Aansluitend om 19.30 uur is er een presentatie, gegeven door Sandra Stultiens met als onderwerp ‘Prikkels’. Sandra zou tijdens de Autismeweek in april al een workshop over dit thema geven maar ook die kon helaas niet doorgaan. We zijn blij dat ze dit nu alsnog digitaal wilt doen. Hieronder lees je een toelichting over dit onderwerp en stelt Sandra zich voor.

Je kunt je voor de ALV aanmelden door uiterlijk 23 oktober een mail te sturen naar gelderland@autisme.nl. Daarna ontvang je van ons de bevestiging met vergaderstukken en de link naar de Zoomsessie.

We hopen je (digitaal) te ontmoeten op 29 oktober!

Met hartelijke groet,

Bestuur NVA regio Gelderland

Sluiten
Word nu lid!