Home Agenda Algemene Leden Borrel West Brabant – NVA regio Noord-Brabant / Zeeland
Algemene Leden Borrel West Brabant – NVA regio Noord-Brabant / Zeeland
29 juni 202319:30 - 21:30
Noord-Brabant, ZeelandOntmoetingscentrum “De Vlieren” Monseigneur Nolensplein 1 4812 JC Breda

Op 29 juni van 19:30 uur tot 21:30 uur is er een Algemene Leden Borrel voor de regio (west) Brabant. Tijdens deze bijeenkomst, voor NVA leden van de regio (west) Brabant, gaat het bestuur van de regio NVA Noord-Brabant / Zeeland met de leden in gesprek. Welke behoefte is er in de regio, en waar kan het bestuur in voorzien.

Na een korte voorstelling van het bestuur gaan we samen met elkaar in gesprek, om te zien wat er leeft in de regio. En hoe kan dat beter door samen met elkaar in gesprek te gaan, in een ongedwongen sfeer, om zo samen van gedachten te wisselen? Dit alles onder het genot van een kopje koffie, thee of ander drankje.

Tijdens deze bijeenkomst zullen er géén cijfers e.d. worden besproken, daar is de Algemene Leden Vergadering (ALV) voor, in het najaar.
Helaas is het niet mogelijk om op individuele vragen in te gaan deze avond, wel gaan we algemene vragen inventariseren om zo te bekijken welke behoefte er is in de regio (west) Brabant.

Kom je uit een andere regio dan (west) Brabant, maar ben we wel woonachtig in onze regio, dan ben je van harte welkom. Vragen over deze avond? Neem dan contact op met onze secretaris via de mail: secretaris@nva-nb.nl

Entreeprijs:
Gratis

Aanmelden via:
https://nva-nb.nl/aanmelden-algemene-leden-borrel-breda-29-juni-2023/

Meer info:
www.nva-nb.nl

Sluiten
Word nu lid!