Activiteitenkalender Utrecht
Home Activiteiten Regio Welkom op de regiopagina van NVA Utrecht Activiteitenkalender Utrecht

Activiteitenkalender Utrecht

 • 22 Februari: Carnaval in De Plint in WoerdenBen jij tussen 12 en 24 jaar, heb je een vorm van autisme, of een vermoeden van? Kom dan naar jongerensoos Soosjaal om samen Carnaval te vieren!Lees meer

  Het is carnaval en dat merk je bij Soosjaal ook. Kom lekker verkleed en we maken er een leuke avond van, met aparte spelletjes en gewoon lekker relaxen.

  Na de inloop om 20.00 uur met wat drinken en iets lekkers is het tijd voor deze gezellige gekke spelletjesavond. En natuurlijk hebben we toepasselijke muziek. De avond duurt tot 22.30 uur.

  Net als anders betaal je 5 euro entree, dat is inclusief een drankje en wat lekkers. Aanmelden kan tot uiterlijk 21 februari, via de whatsapp groep of per mail: soosjaal@gmail.com. Mailen voor extra informatie mag ook, of bellen met 06-24192250 (Inger) of 06-52696029 (Winny). Graag tot dan.

   

 • 23 Maart: contactdag autisme in de Restaurant De Rechtbank in UtrechtWe verzamelen op Utrecht Centraal, tussen 12:15 en 12:45 uur (in de stationshal aan de kant van Hoog Catherijne, net buiten de uitcheckpoortjes).Lees meer

  Of kom zelf naar de locatie: Restaurant De Rechtbank (het verhoogde gedeelte achterin) Korte Nieuwstraat 14, 3512 NM, UTRECHT. Deze contactdag zal plaatsvinden van 13:00 tot 17:00 uur. Deelname kost € 3,00 per persoon voor niet-leden, consumpties op locatie zijn voor eigen rekening. ’s Avonds kan naar keuze in gezelschap met elkaar gegeten worden (kosten voor eigen rekening).

  Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen via contactdag.utrecht@pasnederland.nl of 030 – 711 35 91. De PAS contactdagen zijn bedoeld voor volwassen (18+) normaal of hoger begaafde personen met een vorm/diagnose van autisme. Wij verwachten van bezoekers dat zij zelfstandig kunnen deelnemen.

  Meer informatie over PAS vind je op www.pasnederland.nl.

 • Spreekuur AIC Utrecht op afspraakOp twee locaties: Parkwijk Utrecht en De BiltLees meer

  Tijdens het spreekuur van het Autisme Info Centrum Utrecht bent u van harte welkom met al uw vragen over autisme. Vrijwilligers met ervaringsdeskundigheid staan voor u klaar voor een persoonlijk gesprek, een luisterend oor, tips en advies.

  U kunt ons mailen als u vragen heeft en/of voor het maken van een afspraak tijdens een van onze spreekuren. Graag in de mail aangeven op welke locatie u wilt langskomen en ook vermelden op welke dag en tijdstip u de afspraak met ons wilt maken. (Zie onderstaande mogelijkheden per locatie)
  Aanmelden kan voor de dinsdagavond tot uiterlijk maandagavond 22.00 uur en voor de vrijdagochtend tot uiterlijk woensdagavond 22.00 uur.

  LOCATIE PARKWIJK
  Vanaf september 2018 zijn we iedere vrijdagochtend beschikbaar tussen 09.30 en 11.30 uur.
  En in de oneven weken (om de week dus) ook op de dinsdagavond tussen 19.30 en 21.30 uur.
  In de schoolvakanties zijn wij gesloten.

  Adres: AIC Utrecht, Buurtcentrum ‘Bij de buren’ Parkwijk, Eerste Oosterparklaan 76, Utrecht.
  E-mail: aicutrecht@nvaregio.nl

  LOCATIE DE BILT
  Ook vanaf september 2018 blijven wij in de even weken op de vrijdagochtend beschikbaar tussen 09.30 en 11.30 uur in De Bilt. In de schoolvakanties zijn wij gesloten.

  Adres: NVA Hoofdkantoor, Weltevreden 4a, De Bilt.
  E-mail: aicutrecht@nvaregio.nl

 • Spreekuur AIC Amersfoort op afspraakIedere tweede donderdag van de maandLees meer

  Tijdens het spreekuur kunt u uw persoonlijke vragen stellen in een een-op-een-gesprek met een ervaringsdeskundige vrijwilliger van ons AIC. Ook kunt u een afspraak maken om eens rustig een gesprek te voeren met een van ons over autismegerelateerde zaken die u bezig houden. Wij zorgen voor gratis koffie en thee.

  U kunt een afspraak maken door een mail te sturen naar aic_amersfoort@live.nl. U kunt kiezen uit de volgende tijden: 10.00 – 10.45, 10.45 – 11.30, of 11.30 – 12.15 uur.

  Locatie: AB Het Spectrum, Ruimte L, Nijverheidsweg-Noord 123 in Amersfoort (nieuw adres per 20 april 2018)

 • As we Meet (16 februari)Ontmoeting tussen volwassenen met autisme (een initiatief van volwassenen met autisme zelf, ondersteund door het Autisme Info Centrum Woerden). Zaterdag 16 februari heeft As We Meet als activiteit gaan bowlen.Lees meer

  De activiteit staat gepland voor zaterdag 16 februari 2019 van 14:00 uur tot ongeveer 16:00 uur.

  We verzamelen om 14:00 uur bij het station van Woerden aan de voorzijde (waar de kiosk is). Vervolgens koopt een ieder zijn treinkaartje als dat nodig is en gaan we met de trein naar station Utrecht Centraal. Een treinkaartje retour bij de kaartautomaat kost €7,40 met nog €1,- aan kaartautomaat-kosten erbij. Vanaf station Utrecht Centraal is Bison Bowling op 400 meter loopafstand. Martijn en Corrina mogen beiden drie treinreizigers meenemen met 40% korting.

  Mocht je op eigen vervoer met de auto naar Bison Bowling willen gaan vul dan in je navigatiesysteem: Mariaplaats 13a in Utrecht in. Meer informatie over het parkeren, vind je hier: https://www.parkeren-utrecht.nl/parkeerzones/springweg?highlight=WyJtYXJpYXBsYWF0cyJd
  Houd er rekening mee dat de groep die met de trein vertrekt rond 14:45 uur aanwezig is bij de bowling.

  De prijs per persoon is ongeveer € 7,00. Dit is afhankelijk van hoeveel personen er meedoen. Consumpties bij het bowlen zijn voor eigen rekening. Vooraf betalen voor het uitje is niet nodig.

  Uiteraard mag je via de mail aswemeetwoerden@gmail.com laten weten dat je komt en of je met de groep in Woerden meegaat of op eigen vervoer. Aan- en afmelden is mogelijk t/m woensdag 13 februari 2019.

  Alvast tot dan!