030-2299800
AutiNieuws, de digitale nieuwsbrief van de NVA

Volg het laatste nieuws over autisme en de NVA

AutiNieuws bekijken

Bekijk hier het laatste nummer van AutiNieuws, de e-mailnieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) en het AutismeFonds.

De overige nummers van de afgelopen jaargang kunt u hier lezen: *)

 Mei 2018   Maart 2018 (Autismeweeknieuws)   Maart 2018
  December 2017   November 2017 (Extra)   Oktober/november 2017
  Oktober 2017 (Extra)   Augustus/september 2017   Juni/juli 2017


*) De nieuwsbrieven in het archief zijn niet meer actueel. Houd u er dus rekening mee dat informatie verouderd kan zijn en/of dat links niet meer werken.AutiNieuws bij uw lidmaatschap

Wilt u ook voortaan elke maand op de hoogte blijven van de activiteiten van de NVA, Het AutismeFonds en het laatste nieuws over autisme?

Als u lid wordt van de NVA ontvangt u 4x per jaar ons magazine Engagement met Autisme en ontvangt u automatisch maandelijks AutiNieuws. Lees hier meer over de voordelen van NVA-lidmaatschap

Aanmelden voor AutiNieuws

Wanneer u (nog) geen lid bent of wilt worden van de NVA, kunt u zich ook via onderstaand formulier (gratis) aanmelden voor onze e-mailnieuwsbrief AutiNieuws:

Privacyverklaring 

Om de website goed te laten functioneren en te verbeteren gebruiken wij cookies. Als u de website verder gebruikt dan gaat u hiermee akkoord. Zie onze privacyverklaring, die ook geldt als u lid wordt of zich aanmeldt voor nieuwsbrieven.