Home Nieuws Nieuwe vacature op landelijk bureau NVA
18 november 2021 - Medewerker marketing/communicatie (24-32 uur)Nieuwe vacature op landelijk bureau NVA

Draai jij je hand niet om voor een leuke post op Instagram? Hebben Google Analytics of WordPress geen geheimen voor jou? Schrijf je graag? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zitten te springen om een medewerker marketing/communicatie. Je komt terecht in een klein, gedreven team in een informele omgeving. Interesse? Reageer dan vóór 7 januari 2022!

Als medewerker marketing/communicatie (24-32 uur) ben je verantwoordelijk voor het creëren van content voor alle social-media en de websites van de NVA. Je werkt pro-actief en zelfstandig. Daarnaast werk je samen met 3 collega’s om de NVA goed op de kaart te zetten. Denk aan het uitgeven van het NVA-Magazine, digitale nieuwsbrieven, de website, persberichten en andere uitingsvormen. Je ondersteunt de collega’s van de andere teams met jouw expertise. Je bent HBO-geschoold op het gebied van Marketing en Communicatie en hebt ruime ervaring met CMS, WordPress, social media, SEO en kunt planmatig en doelgericht werken. Ervaring met ICT en video-editing is een pré.

NAAR DE VACATURE

Solliciteren

De selectiegesprekken vinden plaats in De Bilt in week 3 van 2022. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Solliciteren naar deze functie?
Stuur vóór 7 januari je sollicitatiebrief met CV naar:

Het bestuur van de NVA
T.a.v. Mw. N. Boevé
per e-mail: nicole.boeve@autisme.nl

Andere vacatures

Daarnaast zijn er in het hele land nog diverse vacatures voor vrijwilligers. Bekijk meer informatie over al deze vacatures!

 

Sluiten
Word nu lid!