Home Nieuws Nieuwe website AutismeFonds
26 februari 2021 - Elke donatie is meer dan welkom!Nieuwe website AutismeFonds

Het AutismeFonds zet zich in voor mensen met autisme en hun naasten. Dit doet het fonds door projecten van de NVA te steunen die de participatie van mensen met autisme in de samenleving bevorderen. Zo zijn de NVA Autismeweek, de Autipas, de Auti-Doe-Dagen en het NVA Forum mede mogelijk dankzij bijdragen van het AutismeFonds.

We hebben de komende periode een heleboel activiteiten gepland staan. En vandaag trappen we af met de lancering van de nieuwe website van het AutismeFonds en van de Autismeweek! We houden je hier op de hoogte van nieuwe projecten en onze activiteiten. Ook zullen we in de toekomst meer informatie delen van acties van leden en donateurs.

Dit jaar gaat het Autismefonds samen met de NVA hard aan de slag om een aantal nieuwe projecten mogelijk te maken. Zo gaat onder meer de NVA-levensloopbegeleiding van start en gaan we onze vrijwilligers in de regio’s nog beter ondersteunen met training en begeleiding. Ook is de website van het Autismefonds in een fris jasje gestoken. Neem snel een kijkje op www.autismefonds.nl en zie wat we allemaal doen!

Naar het AutismeFonds

Het AutismeFonds wil de maatschappij autismevriendelijker maken. Dat doen we door het ondersteunen van de NVA en het steunen van wetenschappelijk onderzoek. Ook behartigen we de belangen van mensen met autisme, onder meer in de politiek. En we zorgen ervoor dat je in heel Nederland gelijkgestemden kunt ontmoeten. Bij ons kun je jezelf zijn, wij begrijpen je. Het NVA Forum is een mooi voorbeeld van wat we ondersteunen.

Word vrijwilliger

Het Autismefonds ontvangt geen subsidie van de overheid. Daarom zijn wij (financieel) afhankelijk van onze leden en donateurs. Draag jij ons werk een warm hart toe? Elke donatie is meer dan welkom, doneer via de website www.autismefonds.nl

Doneer

Of wellicht wil je ons helpen en word je samen met honderden anderen ook vrijwilliger! We hebben diverse vacatures in heel Nederland. 

Word vrijwilliger

Sluiten
Word nu lid!