Home Nieuws Keuzes maken als je autisme hebt
26 november 2020 - Oproep voor deelname onderzoek KU LeuvenKeuzes maken als je autisme hebt

Het maken van keuzes kan moeilijk zijn als je autisme hebt. De KU Leuven doet op dit moment onderzoek naar het keuze- en beslissingsgedrag van mensen met autisme. De universiteit roept volwassenen met autisme op om hier aan mee te werken.

Doel van het onderzoek is om te komen met een aantal tips voor onder meer overheden, familieleden, vrienden & kennissen en hulpverleners. Hoe kunnen zij zorgen voor een ‘autisme-vriendelijke beslissingsomgeving’?

In dit document van de KU Leuven vind je meer informatie over het onderzoek, plus een link naar het onderzoek. Het invullen van de enquête neemt ongeveer 10-15 minuten in beslag. Antwoorden zullen strikt vertrouwelijk worden verwerkt. Voor alle duidelijkheid: je hoeft geen lid van de NVA te zijn om mee te kunnen doen.

 

 

 

 

Sluiten
Word nu lid!