Home Nieuws Auti-Doe-Dag Duinrell zaterdag 10 oktober!
23 juli 2020 - Kom je ook?Auti-Doe-Dag Duinrell zaterdag 10 oktober!

De Auti-Doe-Dag Duinrell van 21 maart 2020 is verplaatst naar zaterdag 10 oktober.*

Tijdens deze dag beleef je samen met je familie heel veel plezier in alle winterattracties! Ga achter elkaar in de Kikkerachtbaan, maak een kaarsrechte duikvlucht naar beneden in achtbaan Falcon en maak je allereerste zweefvlucht in vliegattractie Wild Wings.

Duinrell is deze dag aangepast voor mensen met autisme en hun familieleden. Een hele dag plezier maken in het autisme-vriendelijk gemaakte attractiepark, met geïnstrueerd personeel. Op deze dag zal een beperkt aantal bezoekers worden toegelaten om drukte te voorkomen.

Duinrell ligt midden in het bos- en duingebied van Wassenaar en je vindt er meer dan 40 verschillende attracties voor groot en klein. Snelle achtbanen voor waaghalzen, achtbanen en attracties voor de hele familie zoals de kikkerachtbaan, de Aqua Swing en het Kikkerrad én er zijn doe-attracties waarbij je zelf bepaalt hoe leuk, snel of spannend ze zijn.

Wil je meer weten wat er allemaal te doen is? Je leest het in deze bijlage!
*onder voorbehoud van eventuele wijzigingen vanuit het RIVM. 

E-Tickets

Heb je al een kaartje?

Bij aankomst op Duinrell kun je bij de NVA-balie (op plein voor entree Duinrell) de e-tickets kosteloos omwisselen voor nieuwe entreekaarten.
Deze entreekaarten zijn geldig op 10 oktober 2020. Nogmaals bedankt voor uw begrip en veel plezier tijdens de Auti-Doe-Dag op 10 oktober!

Nog geen kaartje?

Bestel ze hier: