Home Nieuws NAR-symposium van 5 september geannuleerd
14 juli 2020 - Vanwege '1,5 meter afstand'regelNAR-symposium van 5 september geannuleerd

Het NAR-symposium Muziek als positieve prikkel, dat in verband met het Coronavirus al was verplaatst naar zaterdag 5 september, gaat niet door. De regels zijn weliswaar versoepeld, maar de VU houdt ook in september vast een aan maximale zaalbezetting van 15 procent. Dat betekent dat er maar plek is voor 135 personen, terwijl er veel meer kaarten zijn verkocht.

Mensen die al een kaartje hadden gekocht, hebben inmiddels een e-mailbericht ontvangen en krijgen hun geld terug. Daarvoor hoeven zij niets te doen, behalve wat geduld hebben. Het duurt ongeveer vier weken voor het geld is teruggestort.

Doneren aan AutismeFonds

Zij kunnen er ook voor kiezen om het geld van de toegangskaart(en) te doneren aan het AutismeFonds. Het fonds zet zich in om participatie van mensen met autisme mogelijk te maken. Dat doet zij door onder meer projecten van de NVA te steunen, zoals lobbygroepen, Auti Doe Dagen, de Autipas en de Autismeweek. Wie het aankoopbedrag wil doneren, stuurt uiterlijk 17 juli een mail naar evenement@autisme.nl (met in de onderwerpregel ‘kaart doneren NAR symposium’). In de mail naam, mailadres, ordernummer van de kaartverkoop (te vinden in de bevestigingsmail van Eventbrite) en het aantal gekochte kaarten vermelden. Bijdragen zijn heel erg welkom!

Bij de start van de Autismeweek in 2021, op zaterdag 27 maart 2021, staat weer een NAR-symposium gepland. Dat zal op twee manieren worden aangeboden: via een livestream en –als de omstandigheden dat toelaten – met een publiek in de zaal.

 

 

 

Sluiten
Word nu lid!