Home Nieuws Gratis webinar over het Autismepaspoort
11 juli 2020 - Inclusief aantrekkelijke kortingsactie!Gratis webinar over het Autismepaspoort

Na de zomervakantie begint weer een nieuw schooljaar. Zie je er nu al tegenop om aan een nieuwe juf of meester te moeten uitleggen dat jouw kind een beetje anders is? Met het autismepaspoort kun je een leerkracht laten weten hoe autisme zich bij jouw kind uit. Op welke gebieden het hulp nodig heeft. Waarvan je kind stress krijgt en hoe je kind zich ontspant.

Het autismepaspoort is een persoonlijk document, dat de ondersteuningsbehoeften van iemand met autisme, op één dubbel A4-tje, in beeld brengt. Zo kan een leerkracht, hulpverlener of andere professional snel zien waarmee hij of zij rekening moet houden. Daardoor zal een leerling of werknemer minder stress ontwikkelen, omdat hij niet wordt over- of ondervraagd.

Suzanne Agterberg ontwikkelde het autismepaspoort. Zij heeft 25 jaar ervaring als leerkracht, intern begeleider en autismespecialist in zowel het basis- als (voortgezet) speciaal onderwijs en is ervaringsdeskundige.

Webinar

In een gratis webinar op woensdag 2 september om 10.00 uur vertelt ze je alles over het autismepaspoort. Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden laat ze zien hoe je het paspoort kunt gebruiken in het onderwijs, maar ook in de zorg of op je werk. Suzanne zal ook meer vertellen over de acht ondersteuningsgebieden die vermeld worden op het autismepaspoort. Naast de kenmerken van autisme staan ook jouw zintuiglijke waarneming, manier van denken, communicatie, cognitie, angsten, emotionele ontwikkeling en je spanning/ontspanning in je Autismepaspoort.

Na het bijwonen van het webinar ontvang je een kortingscode waarmee je het autismepaspoort voor slechts 59 euro kunt bestellen (normale prijs € 89)!

Aanmelden

Tijdens het webinar kun je vragen stellen via de chat. Het webinar is gratis en zal na afloop nog tijdelijk zijn terug te kijken. Wil je deelnemen aan dit webinar? Klik dan op de button hieronder en vul het inschrijfformulier in. We zien je graag op 2 september!

AANMELDEN WEBINAR

Sluiten
Word nu lid!