Home Nieuws Nieuw bij Naasten in Kracht: vertel je ervaring
8 mei 2020 - Voor partners, kinderen en brusjes van mensen met psychische kwetsbaarheidNieuw bij Naasten in Kracht: vertel je ervaring

Naasten in Kracht is er voor partners, kinderen, ouders, broers, zussen en goede vrienden van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Ervaringsverhalen vormen het hart van www.naasteninkracht.nl. De verhalen geven naasten informatie, tips, inspiratie, troost en steun. Vooral van elkaar.

Wil je ook je ervaringen delen op Naasten in Kracht, maar vertel je ze liever? Dat kan vanaf nu!

Een team van ervaren naasten luistert naar jouw verhaal en maakt er een ervaringsverhaal van. Het verhaal wordt voor plaatsing aan je voorgelegd. Deze interviewvorm is bedoeld voor wie graag zijn of haar ervaring wil delen, maar vastloopt in het opstellen ervan. Sommige mensen zijn nou eenmaal betere vertellers dan schrijvers. Zo kun je aan iemand je verhaal kwijt én kun je met jouw ervaring andere naasten helpen.

Meld je aan door een mail te sturen naar rita@hestia-abc.nl. Rita neemt binnen enkele dagen contact met je op om de afspraak in te plannen (uiteraard volgens de regels van het RIVM).