Home Nieuws Maak voordelig kennis met het autismepaspoort
27 maart 2020 - Ledenactie!Maak voordelig kennis met het autismepaspoort

Ken jij het autismepaspoort al? 

Hiermee maak je snel inzichtelijk wat jouw kind of jijzelf als ondersteuning nodig hebt. Het is een heel handig document waarmee je een leerkracht, werkgever of hulpverlener in één oogopslag duidelijk kunt maken waarmee hij of zij rekening moet houden. Zo voorkom je bijvoorbeeld overprikkeling.

Kortingen tijdens de Autismeweek

Tijdens de Autismeweek kun je voordelig kennismaken met het autismepaspoort. Word je van 28 maart tot en met 4 april lid van de NVA, dan krijg je maar liefst 30 euro korting! Je betaalt dan geen 89, maar 59 euro. Na inschrijving  ontvang je van ons de kortingscode.

Ben je al lid van de NVA? Daar zijn we heel blij mee! Daarom krijg je als lid altijd korting op de aanschaf. Je betaalt geen 89 euro, maar 69 euro voor het autismepaspoort. Vul bij het bestellen de code ap-nva-0399 in en je ontvangt direct de korting.

 

Bestel hier direct!

De onderdelen die op het autismepaspoort staan worden uitgelegd in het boek ‘Autisme anders bekijken (2015) en in het psycho-educatie boek  ‘Vind je eigen weg met jouw autisme’ (2018) van Suzanne Agterberg. Suzanne Agterberg ontwikkelde ook het autismepaspoort. Haar laatste boek is in de Autismeweek met korting verkrijgbaar bij de webshop van Uitgeverij Pica. Als je van 28 maart tot en met 4 april de actiecode Spectrumvisie2020 invult, betaal je 2,50 euro minder.

Meer weten over het autismepaspoort? Of kijk op www.spectrumvisie.nl of www.autismepaspoort.nl