Home Nieuws Wij zijn per mail bereikbaar
13 maart 2020 - In verband met maatregelen tegen Corona-virusWij zijn per mail bereikbaar

Wij geven gehoor aan de oproep van de overheid om zoveel mogelijk thuis te werken. Door deze maatregelen is ons kantoor telefonisch verminderd bereikbaar. Je kunt ons met algemene vragen het beste mailen op info@autisme.nl

Doordat we veel minder op kantoor zijn, kan het ook langer duren voor we je aanvraag voor een Autipas hebben verwerkt. Ben je lid geworden? Welkom, hartstikke leuk! Normaal gesproken zou je per post een welkomstpakket ontvangen. Ook dat loopt nu iets anders.

Informatie & Advieslijn

Wel hebben we inmiddels geregeld dat onze vrijwilligers van de Informatie & Advieslijn vanuit huis kunnen werken. Vanaf 1 april zitten er in heel Nederland mensen klaar om je vragen over autisme te beantwoorden of een luisterend oor te bieden. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 10.00 en 14.00 uur via tel. 030 – 22 99 800 (optie 3). Je kunt je vragen ook mailen naar advies@autisme.nl

Sluiten
Word nu lid!