Home Nieuws Nieuwe theatershow Fabian Franciscus
26 november 2019 - Fabian Franciscus: Cabaretier en NVA AmbassadeurNieuwe theatershow Fabian Franciscus

Moest jij ook zo hard lachen om Fabian Franciscus tijdens het NVA AutismeCongres? Dat is mooi, want na het grote succes van zijn vorige show ‘Vlafeest’ start hij in februari 2020 met de try-outs voor zijn nieuwe show ‘Kleine Wereld’, Daarmee gaat hij heel Nederland door in de kleinere zalen.

Fabian zegt dat door zijn autisme hij vaak in zijn eigen wereld leefde. Dat was vaak heel erg comfortabel, een kleine wereld waar hij alles kent. Maar zo’n kleine wereld kan ook best wel benauwd, angstig en restrictief zijn.
Daarom ging hij toch maar eens op zoek naar een lekker nuchtere vorm van geestelijke zelfacceptatie. Na veel ‘coaching’ en therapieën steeds zag hij steeds meer zijn eigen krachten in plaats van zijn belemmeringen. Hieruit ontstond uiteindelijk een soort eigen filosofie.
In dat licht is het programma steeds meer een uiting aan het worden voor openheid en geestelijke zelfacceptatie waarin hij zijn eigen filosofie op het publiek probeert over te brengen. Mensen met ‘psychische aandoeningen’ worden in het nieuws nog altijd weggezet in het meest donkerste hoekje van de samenleving. In zijn voorstelling wil hij proberen dat beeld heel erg van een andere kant te belichten.
En het zou toch mooi zijn als de bezoekers na de show zichzelf ook een beetje van een andere kant kunnen belichten?

Je kunt meer informatie vinden op de website van Fabian: https://www.fabianfranciscus.nl/

Sluiten
Word nu lid!