Home Nieuws Oproep: NVA zoekt fotomodellen
30 september 2019 - Wil jij ons verhaal een gezicht geven in de nieuwe folders?Oproep: NVA zoekt fotomodellen

Wij gaan onze folders vernieuwen. Daarom zoekt de NVA kinderen en jongeren die willen poseren voor onze fotograaf. Wij gebruiken de foto’s voor onze folders ‘Autisme bij peuters’, ‘Autisme bij kinderen’ en ‘Autisme bij pubers’. We zoeken jongens én meisjes in alle leeftijden.

Fotografe Miranda is ervaringsdeskundige en moeder van een dochter met autisme. ,,Ik maak graag foto’s die de innerlijke kracht laten zien. Een mooie foto geeft kinderen en jongeren met autisme meer zelfvertrouwen.” Benieuwd naar haar werk? Kijk dan op https://mirandastevensfotografie.jimdo.com/

De foto’s worden op een nog te bepalen (weekend)dag gemaakt in Breda. Natuurlijk krijg je de foto zelf ook!

Wil jij ons verhaal een gezicht geven in de nieuwe folders? Mail dan naar info@autisme.nl onder vermelding van foto-shoot folders.