Home Nieuws Nieuwe bestuursleden benoemd
28 juni 2019 - Ria van 't Klooster en Martine MullerNieuwe bestuursleden benoemd

Tijdens de Algemene Leden Vergadering op zaterdag 22 juni zijn twee nieuwe bestuursleden benoemd. Martine Muller (rechts op de foto) was tot maart 2019 interim-directeur van de NVA en is dus een bekend gezicht. Ria van ’t Klooster brengt een groot netwerk op het gebied van onderwijs mee. Zij is algemeen directeur van NRTO (brancheorganisatie voor trainings- en opleidingsorganisaties). Samen zullen zij het bestuur van de NVA versterken.

Dat bestaat verder uit Gerdy Harteveld (voorzitter), Miranda Hendriks (penningmeester) en Lucas Middelhoff. Zij zetten zich op vrijwillige basis in voor mensen met autisme en de vereniging.

De Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) bestaat sinds 1978 en is van een kleine oudervereniging met enkele tientallen leden uitgegroeid tot een brede belangenvereniging voor mensen met autisme en hun naasten. De vereniging telt ruim 10.000 leden, onder wie mensen met autisme, ouders, partners, overige familieleden, professionals en anderen die mensen met autisme een warm hart toedragen.

 

Sluiten
Word nu lid!