Home Nieuws Prachtige cheque TAQA Energy B.V. voor AutismeFonds
6 juni 2019 - Personeel energieproducent zamelde geld in voor de NVAPrachtige cheque TAQA Energy B.V. voor AutismeFonds
Henri Mandemaker (NVA), René Zwanepol (TAQA) en Karol Henke (NVA).

TAQA Energy B.V. heeft vandaag tijdens een bijeenkomst in het TAQA Theater De Vest in Alkmaar een prachtige cheque van € 10.732 uitgereikt aan het AutismeFonds. Het AutismeFonds is door de werknemers van TAQA uit diverse goede doelen gekozen als Charity of the Year 2018/2019. Het mooie bedrag is door de werknemers dit jaar door allerlei acties bijeengebracht.

NVA-directeur Karol Henke: ,,Binnen een groot internationaal bedrijf als TAQA is diversiteit van groot belang. Het brengt mensen van allerlei culturen, achtergronden en gebruiken samen. We hopen dat ook mensen met autisme deze mate van diversiteit in de maatschappij gaan ervaren en dat ze zonder vooroordeel hun plek kunnen gaan vinden.”

Het AutismeFonds is opgericht en gelieerd aan de NVA. Met de donaties aan het AutismeFonds worden projecten van de NVA gefinancierd die de participatie van mensen met autisme bevorderen, zoals het Werkweb-Autisme, dat als platform mensen met autisme helpt bij het vinden en behouden van een baan.

TAQA is één van de grootste onafhankelijke producenten van energie ter wereld met ondernemingen in tien landen. In Nederland wint en produceert TAQA zowel onshore als offshore olie en gas uit verschillende kleinere velden.

 

 

Sluiten
Word nu lid!