Home Nieuws Doe mee aan het onderzoek Kennisagenda Autisme!
26 april 2019 - Wat zijn jouw prioriteiten voor autisme-onderzoek?Doe mee aan het onderzoek Kennisagenda Autisme!

Over (mensen met) autisme weten we nog veel niet. En de kennis die ontwikkeld wordt in onderzoek, sluit misschien niet voldoende aan bij de thema’s of onderwerpen die je belangrijk vindt. Vanuit de academische werkplaats autisme (AWA) is daarom een onderzoek gestart: ‘Kennisagenda Autisme’. Een kennisagenda is een prioriteitenlijst voor onderzoek/kennisontwikkeling op het gebied van autisme.

De onderzoekers willen graag weten welke thema’s of onderwerpen je belangrijk vindt voor toekomstig onderzoek. In de vragenlijst kun je aangeven welke drie thema’s voor jou de meeste prioriteit hebben.

Iedereen kan meedoen aan dit onderzoek: mensen met autisme, naasten of professionals. De vragenlijst kan tot 1 juni 2019 worden ingevuld. Met je deelname heb je invloed op de richting van het autisme-onderzoek van de toekomst. Daardoor kan onderzoek beter aansluiten bij waar mensen echt behoefte aan hebben.

Als je mee wilt doen aan dit onderzoek, kun je de digitale vragenlijst invullen op http://tinyurl.com/kennisagenda-autisme

Meer informatie over het onderzoek is te vinden in deze informatiebrief.

Sluiten
Word nu lid!