Home Nieuws Autminds: een congres voor en door mensen met autisme
26 april 2019 - Denk mee over het programma!Autminds: een congres voor en door mensen met autisme

Op zaterdag 5 oktober 2019 van 10 tot 17 uur vindt de 5e editie plaats van het jaarlijkse Autminds Congres. Autminds is een congres georganiseerd door én voor mensen met autisme. Het thema is dit jaar ‘in relatie tot…’ 

Heb jij autisme en lijkt het je leuk om een bijdrage te verzorgen die aansluit bij dit thema? Dien dan vóór 7 juni je voorstel in. Het formulier staat op http://www.autminds.nl/programma/call-for-proposals/

Het Autminds congres is zoveel mogelijk afgestemd op mensen met autisme. Er is ruime mogelijkheid om je terug te trekken, een informatie- en supportbalie, en je kunt je contactvoorkeuren aangeven via een kleurensysteem.

Meer informatie is te vinden op de website www.autminds.nl

Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van updates, zoals wanneer de kaartverkoop van start gaat.

Sluiten
Word nu lid!