Home Nieuws Mooie cheque van Brunel Foundation voor NVA
1 maart 2019 - € 20.000,- om o.a. platform WerkWeb-Autisme groots te lancerenMooie cheque van Brunel Foundation voor NVA
Vlnr op de foto: Femke Dijkstra (Brunel Foundation), Martine Muller (NVA), Henri Mandemaker (NVA), Maritska Aarts (Brunel Foundation)

De NVA heeft woensdag 27 februari jl. een mooie cheque van € 20.000,- ontvangen van de Brunel foundation namens klanten en medewerkers van Brunel. Interim Manager Martine Muller: “Wij zijn de Brunel foundation zeer dankbaar dat zij deze fraaie donatie hebben willen doen aan de NVA.”

Deze donatie wordt o.a. gebruikt om het platform WerkWeb-Autisme groots te lanceren en bewustwording te creëren bij de verschillende betrokken partijen zoals overheden, werkgevers, zorgverleners en anderen. Een mooi initiatief dat aansluit bij het streven van de Brunel foundation dat eenieder zijn plek vindt op de arbeidsmarkt en hierin succesvol kan zijn. En dat perfect aansluit bij het thema van de NVA Autismeweek 2019, namelijk ‘Autisme werkt’.

WerkWeb-Autisme is een zelfmanagement methodiek die mensen met autisme ondersteunt bij het vinden en behouden van werk dat goed bij hen past. De methodiek geeft inzicht in de eigen effectiviteit, talenten en voorkeuren en helpt bij optimale matching binnen de mogelijkheden die de samenleving biedt voor wat betreft werk, behandeling en begeleiding. Dit zijn belangrijke voorwaarden voor duurzame arbeidsmarktparticipatie. De methodiek komt landelijk voor iedereen online beschikbaar en zorgt naar verwachting voor meer en duurzame arbeidsparticipatie van mensen met autisme. Het Werkweb-Autisme zal op 2 april, Wereld Autismedag, worden gelanceerd.

 

 

Sluiten
Word nu lid!