Home Nieuws Werkzoekende met autisme gezocht!
1 februari 2019 - Inzet: een baan voor jou!Werkzoekende met autisme gezocht!

De NVA is op zoek naar een werkzoekende met autisme die het leuk vindt om mee te werken aan een korte promotiefilm voor de NVA Autismeweek 2019.

 

 

Inzet van de film: een baan vinden die bij jou past!

Naar wie zijn we op zoek?

Jij wil heel graag een leuke baan die past bij jouw passie en jouw sterke kanten. Maar je weet ook dat dit geen vanzelfsprekendheid is, je bent al meerdere keren tegen een ‘muur’ opgelopen. Toch geloof je dat er ergens een baan bij een werkgever is die bij jou past….  Met deze promotiefilm gaan wij op zoek naar die baan voor jou!

Maak een kort filmpje (max 2 minuten) waarin je vertelt wat jouw passie is en wat jouw sterke kanten zijn. En: waarom jij deze hoofdrol moet krijgen. Stuur dit filmpje uiterlijk op donderdag 7 februari via www.wetransfer.com naar info@autisme.nl, met als onderwerp ‘Ik wil de hoofdrol’. We zien je filmpje graag tegemoet!

Lees hier meer over de NVA Autismeweek 2019:

 

 

 

Sluiten
Word nu lid!