Nieuwsberichten
Home Nieuws Bijzondere benefietavond Stichting Papageno
9 april 2018Bijzondere benefietavond Stichting Papageno

Stichting Papageno bestaat 20 jaar en organiseert op 11 april een feestelijke benefietavond: een muzikaal gala met een zelden vertoond programma én een culinair diner in samenwerking met Paul Fagel. De opbrengst van PAPAGENO ACCOMPAGNATO 2018 komt geheel ten goede aan kinderen en jongeren met autisme, het Papageno Huis, onderzoek naar het effect van muziektherapie en onderzoek naar de mogelijkheden van vroegdiagnostiek.

  Papageno 20 jaar logo    

Het wordt een speciale avond met het Radio Filharmonisch Orkest onder leiding van Jaap van Zweden en gastoptredens van Guus Meeuwis en Paul de Leeuw. Prof. Dr. Erik Scherder, Jop Ubbens en anderen zullen ook hun steun betuigen voor kinderen en jongeren met autisme.

De NVA is blij dat de Winnaars van de Autismevriendelijkheids Prijs, Yoran Dettingmeijer (prijs individueel) en Saskia Nyst (prijs organisatie Tropenmuseum Junior), zijn uitgenodigd om deze bijzondere avond bij te wonen. De Autismeweek met het thema Luisteren naar Autisme kan zo niet beter aansluiten op dit mooie evenement.

Dank aan de winnaars Yoran en Saskia voor jullie geweldige inzet om de wereld Autismevriendelijker te maken. Van harte gefeliciteerd met jullie prijs en heel veel plezier op de Papageno Benefietavond!

Voor meer informatie over het Papageno benefietgala op 11 april kunt u mailen naar concertgebouw@stichtingpapageno.nl