Home Nieuws Theaterfestival rond autisme in Arnhem
19 maart 2018Theaterfestival rond autisme in Arnhem

In Arnhem vindt van vrijdag 23 tot en met zondag 25 maart 2018 het theaterfestival Out of the Box plaats rond het onderwerp ‘autisme’. Hieraan werken onder andere veel jonge acteurs met autisme mee, van theaterwerkplaats Kazou uit Oosterbeek.

Kazou presenteert tijdens het festival in het Arnhemse Theater aan de Rijn twee nieuwe voorstellingen. In Me & my Pro staan de acteurs van Kazou op het podium met professionals als Iris Hesseling (Huis van Anubis) en Adriaan Luteijn (Introdans). 

De voorstelling Lieverd kom je slapen heeft Kazou gemaakt in samenwerking met studenten Podiumkunsten van het ROC Rijn IJssel in Arnhem.

Daarnaast zijn er nog tal van andere voorstellingen rond het onderwerp autisme – onder andere dans, muziek, cabaret en toneel. 

Theaterwerkplaats Kazou helpt jongeren met autisme om hun talenten op het gebied van theater te ontdekken en te ontwikkelen. Dit doen ze in hun eigen theaterwerkplaats in Oosterbeek. De jongeren krijgen hier individueel en in kleine groepen les van professionals uit het vak.

Meer informatie is te vinden op www.theaterwerkplaatskazou.nl

afb Kazou Theaterfestival mrt18

Sluiten
Word nu lid!