Home Nieuws Goed Geld Gala Vriendenloterij: opnieuw mooie bijdrage voor NVA
20 februari 2018Goed Geld Gala Vriendenloterij: opnieuw mooie bijdrage voor NVA

De VriendenLoterij kan dit jaar opnieuw meer geld geven aan goede doelen die mensen helpen om mee te (blijven) doen in onze maatschappij. Met dit mooie nieuws opende de VriendenLoterij het jaarlijkse Goed Geld Gala in Singer Laren. Dankzij de deelnemers steeg de afdracht aan deze Nederlandse goede doelen naar 58,9 miljoen euro. Ook de Nederlandse Vereniging voor Autisme ontvangt dit jaar weer een mooi bedrag.

De VriendenLoterij werft fondsen voor Nederlandse goede doelen die zich inzetten voor een gezonde en sociale samenleving. Hierdoor kunnen er in Nederland nieuwe maatschappelijke initiatieven en projecten van de grond komen, waarmee mensen net dat zetje krijgen dat ze verder helpt of waarmee vrijwilligers worden gesteund bij hun werk.

Gisteren op het Goed Geld Gala mocht de NVA, net als voorgaande jaren, een mooie chèque in ontvangst nemen dankzij alle mensen die meespelen met de VriendenLoterij.

Dit artikel is geplaatst op 20 februari 2018

Wilt u ook voor de NVA gaan meespelen met de VriendenLoterij? Meld u dan aan via www.vriendenloterij.nl/nva

Op de foto vlnr: Irene Moors (ambassadeur VriendenLoterij), Martine Muller (NVA) en Henri Mandemaker (NVA)

GoedGeldGala 2018

Sluiten
Word nu lid!