Home Nieuws NVA opende Amsterdamse effectenbeurs
31 maart 2017NVA opende Amsterdamse effectenbeurs

De ceremoniële opening van de Amsterdamse effectenbeurs Euronext stond vanochtend in het teken van de NVA Autismeweek 2017, die zaterdag 1 april begint.

De beursgong werd geluid door Brigitte van Blijswijk. Zij heeft autisme en is COO Functions/COO Office/Management Consultant bij ABN AMRO. Verder woonde o.a. Swanet Woldhuis, directeur van NVA en Balans, de gongceremonie bij.

Bekijk hier het filmpje van de beursopening

Bekijk hier de foto van de gongslag op Telegraaf.nl

U komt toch ook naar een van de activiteiten?

Overal in Nederland zijn al volop activiteiten ter gelegenheid van de Autismeweek (thema: Jong & AUT). Ook bij u in de buurt zijn er evenementen waar u zich kunt laten informeren en inspireren. Bekijk het complete aanbod op autismeweek.nl

Gratis de officiële Kick Off bijwonen!

De officiële Kick Off van de Autismeweek is a.s. zondag 2 april in het Papageno Huis in Laren (inclusief uitreiking van de Autismevriendelijkheidsprijs). Ook u kunt daar bij zijn! Klik hier voor alle informatie